ZASADY PROWADZENIA KONTA @JanssenPolska W SERWISIE TWITTER

Poniższe zasady prowadzenia konta @JanssenPolska stanowią uzupełnienie warunków serwisu Twitter w odniesieniu do komunikacji prowadzonej za pośrednictwem konta @JanssenPolska.

Konto @JanssenPolska prowadzone jest przez Janssen-Cilag Polska Sp. z o.o, z siedzibą w Warszawie (ul. Iłżecka 24, 02-135 Warszawa) - dalej również „Janssen Polska”. Treści zamieszczane na koncie @JanssenPolska adresowane są do odbiorców z terytorium Polski.
@JanssenPolska jest oficjalnym profilem Janssen-Cilag Polska Sp. z o.o. w serwisie Twitter, mającym na celu przekazywanie informacji na temat działalności firmy Janssen w Polsce oraz za granicą, a także stanowiącym forum wymiany informacji w obszarze ochrony zdrowia.

Treści dostępne na @JanssenPolska służą wyłącznie celom informacyjnym. Prowadzimy działalność na rynku w sposób szczególny uregulowanym przepisami prawa oraz normami branżowymi. Janssen Polska chętnie włącza się w debatę publiczną w obszarze ochrony zdrowia, nie możemy jednak angażować się w dyskusje na temat naszych produktów, produktów innych firm, ani możliwości leczenia. Udostępniane przez nas treści nie mają na celu dostarczenia profesjonalnej porady lekarskiej, diagnozy lub leczenia. Zawsze należy zasięgnąć porady lekarskiej lub innego wykwalifikowanego pracownika służby zdrowia w przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących stanu zdrowia. Janssen Polska nie ponosi odpowiedzialności za komentarze osób trzecich dotyczące naszych tweetów, a komentarze te niekoniecznie odzwierciedlają opinie Janssen Polska. Janssen Polska nie odpowiada również za warunki korzystania, politykę prywatności ani zawartość jakiejkolwiek strony internetowej, do której można uzyskać dostęp za pomocą linków lub odnośników w naszych tweetach. Nie zobowiązujemy się do odpowiadania na tweety i nie ponosimy odpowiedzialności za treści zmieszczone przez innych użytkowników Twittera.

Janssen Polska zastrzega sobie wszystkie prawa dotyczące prowadzenia konta @JanssenPolska, w tym między innymi:
- dodawanie, usuwanie lub modyfikowanie wszelkich treści zamieszczonych na koncie
- blokowanie innych użytkowników Twittera
- zaprzestanie korzystania z konta w dowolnym momencie.

Nasze kanały w mediach społecznościowych nie są przeznaczone do zgłaszania działań niepożądanych ani wad jakościowych. Aby uzyskać więcej informacji o tym, z kim się skontaktować w celu zgłoszenia niepożądanego zdarzenia lub skargi dotyczącej jakości produktu Janssen, należy odwiedzić naszą stronę internetową (https://www.janssen.com/poland/o-nas/kontakt-z-nami). Informujemy jednocześnie, że w przypadku zgłoszenia działania niepożądanego lub wady jakościowej poprzez konto Twitter, administrator profilu @JanssenPolska może kontaktować się z osobą zgłaszającą w celu pozyskania dodatkowych informacji dotyczących zgłoszenia.

PONIEWAŻ WIEDZA MA ZNACZENIE

temu

Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson uruchomił portal internetowy JANSSEN 4 PATIENTS
– centrum wsparcia i źródło informacji dla pacjentów, ich opiekunów, a także organizacji pacjentów. Platforma ma na celu zwiększanie świadomości na temat chorób, procesu leczenia oraz dostępnych opcji terapeutycznych.
Janssen Super Etyczną Firmą Roku

temu

Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson&Johnson otrzymał nagrodę „Super Etyczna Firma 2017” w konkursie organizowanym przez „Puls Biznesu”. Kapituła konkursu nadaje tytuł Etycznej Firmy Roku przedsiębiorstwom, dla których etyka jest kluczowym elementem działań biznesowych. Janssen Polska został wyróżniony w tym konkursie już po raz trzeci.
Janssen nagrodzony w plebiscycie Innowatory tygodnika „Wprost”

temu

Janssen został nagrodzony w 7. plebiscycie Innowatory tygodnika „Wprost” - w kategorii Farmacja - za opracowanie przełomowej terapii daratumumabem opartej na wykorzystaniu przeciwciała monoklonalnego.„To punkt zwrotny w leczeniu szpiczaka mnogiego i najbardziej oczekiwan
Produkty Janssen na liście leków podstawowych WHO

temu

Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) opracowała nowy wykaz leków podstawowych. Lista jest publikowana przez WHO od 1977 roku i aktualizowana co dwa lata. W najnowszej wersji jest 433 substancji czynnych, w tym 6 produkowanych przez Janssen.