Światowy Dzień Choroby Alzheimera

JANSSEN_kartki_kalendarz_09_21A.jpg

Janssen-Cilag Polska Sp. z o.o. jest firmą farmaceutyczną należącą̨ do koncernu Johnson & Johnson. Swoje działania koncentruje na zaspokojeniu najważniejszych potrzeb medycznych naszych czasów w kluczowych obszarach terapeutycznych, głównie w dziedzinie onkologii, hematoonkologii, immunologii, neurobiologii i psychiatrii, chorób zakaźnych, chorób układu sercowo-naczyniowego oraz chorób metabolicznych.

Realizując zobowiązania wobec pacjentów, rozwija innowacyjne produkty, usługi oraz zintegrowane rozwiązania z zakresu opieki zdrowotnej, które pomagają̨ ludziom na całym świecie. Swoją działalność́ opiera na zaufaniu i przejrzystym dialogu ze wszystkimi partnerami.

Światowy Dzień Zdrowia Psychicznego

temu

„Powrót do społeczeństwa. Powrót do pracy. Powrót do zdrowia”. Podsumowanie.

temu

Janssen-Cilag Polska Sp. z o.o. był partnerem programu „Powrót do społeczeństwa. Powrót do pracy. Powrót do zdrowia”, realizowanej przez Fundację „Żyjmy Zdrowo”. Kampania realizowana w latach 2013-2016 objęła cztery województwa, w których powstały Kluby Aktywizacji Zawodowej. W efekcie realizowanych działań, zaangażowani do kampanii trenerzy pracy pomogli kilkudziesięciu osobom, dotkniętych schizofrenią, znaleźć zatrudnienie.
Życie bez nawrotów

temu

Janssen-Cilag Polska Sp. z o.o. jest partnerem spotu „Życie bez nawrotów”, który powstał w ramach kampanii społecznej „Schizofrenia – dramat młodych, dramat opiekunów”, realizowanej przez Fundację Instytut Ochrony Zdrowia. Spot ma zwrócić uwagę na osoby chore na schizofrenię, które mimo choroby, mogą realizować swoje plany zawodowe.
NIE TRACĘ SIEBIE W SCHIZOFRENII

temu

Janssen-Cilag Polska Sp. z o.o. jest partnerem kampanii społecznej "Nie tracę siebie w schizofrenii" organizowanej przez Instytut Praw Pacjenta i Edukacji Zdrowotnej. Celem kampanii "Nie tracę siebie w schizofrenii" jest pokazanie choroby przez pryzmat osób, które zmagają się z nią na co dzień, a przez to zmiana stereotypowego podejścia do schizofrenii.

Światowy Dzień Zdrowia Psychicznego